Valioliigaseura Tottenham on käyttänyt jo osan Luka Modricista saaduista siirtovaroistaan uuteen maalivahtiin.

Modricin siirto Real Madridiin vahvistettiin eilen ja arviolta 30 miljoonan punnan siirtosummasta on The Guardian -lehden mukaan lohkaistu 16 miljoonan punnan potti maalivahti Hugo Llorisin hankintaan ranskalaisjoukkue Lyonista. Lloris on Ranskan maajoukkueen ykkösvahti.

Myös toinen hankinta on realisoitumassa. BBC Sport kertoo Tottenhamin tehneen virallisen tarjouksen toiselle ranskalaisseuralle Rennesille ranskan maajoukkueen keskikenttäpelaajasta Yann M’Vilasta. Rennes on vastannut tarjoukseen kutsumalla Tottenhamin edustajat jatkoneuvotteluihin. Rennes vaatii pelaajasta 15 miljoonan punnan korvausta.

Brittimediassa on kerrottu myös Fulhamin Moussa Dembélén, Porton Joao Moutinhon ja Shahtar Donetskin Willianin kiinnostavan Tottenhamia.