FC Lahden kamerunilaishyökkääjä Ariel Ngueukam on kovassa iskussa. Kolme veikkausliigapeliä ovat tuoneet viisi maalia. Joensuun Jiposta Lahteen siirtyneen maalitykin sopimustilanne ensi kautta koskien on vielä auki, kertoo Etelä-Suomen Sanomat.

– Sopimusneuvottelut nytkähtivät askeleen eteenpäin. Teemme Tucolle niin kilpailukykyisen tarjouksen kuin pystymme, mutta mahdottomia emme voi luvata, FC Lahden pelaajasopimuksista vastaava Jussi Lumio toteaa lehdelle.

Ngueukam myöntää, että hänen perässään on useita seuroja. Ykkösessä 11 maalia ennen siirtymistään paukuttanut kärkimies ei omien sanojensa mukaan tiedä vielä seuraavaa osoitettaan.

– Olemme neuvotelleet, ja olen viihtynyt Lahdessa erittäin hyvin. Katsotaan nyt, mikä on lopputulos. Jatkosopimus on mahdollinen, mutta olen saanut tarjouksia muualta, Suomen lisäksi myös ulkomailta.

Lue alkuperäinen juttu tästä.