Manchester City lähellä tärkeää jatkosopimusta – Real Madrid jäämässä nuolemaan näppejään

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Manchester City ja David Silva ovat lähellä viiden vuoden jatkosopimusta, joka lihottaisi pelaajan tilipussin 200 000 puntaan viikossa. Asiasta kertoo Goal.com lähteisiinsä nojaten.

Goal.comin mukaan Cityn edustajat ovat kokoustaneet asiasta espanjalaisen taiturin edustajien kanssa yhteensä kolme kertaa, ja osapuolet ovat päässeet sopimukseen alustavista ehdoista. Uuden sopimuksen myötä Silva nousisi joukkueen parhaimpien palkatuimpien pelaajien joukkoon.

Silvan nykyinen sopimus ulottuu vuoteen 2014, mutta manchesteriläisseura haluaa varmistaa, ettei pelimiehestä kiinnostunut Real Madrid pääse tarjouksineen väliin. Uusi sopimus pitäisi Silvan joukkueessa vuoteen 2017 asti.

Maanantaina Crystal Palace - Brighton! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!