Entinen Liverpool-pelaaja El Hadji Diouf on laukonut kärkkäitä kommentteja Steven Gerrardista.

Kausina 2002-2004 Merseysidellä pelannut Diouf ei tunnetusti ole hyvissä väleissä Gerrardin kanssa. Englantilainen kirjoitti vuonna 2007 ilmestyneessä omaelämäkerrassaan, ettei koskaan ollut senegalilaisen sydänystävä.

Gerrard arvosteli teoksessaan miehen asennetta kovin sanoin. Liverpoolin kapteeni väitti esimerkiksi, että Diouf oli kiinnostunut lähinnä vain itsestään eikä antanut kaikkeaan joukkueen menestyksen eteen.

Diuof, joka pelaa tätä nykyä Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Leeds Unitedin riveissä, on kommentoinut Gerrardin väitteitä nyt vuosia myöhemmin:

– Mitä Gerrard sanoi minusta, on hölynpölyä. Hän on se, joka on pakkomielteinen itseään kohtaan, Diouf kertoi ranskalaiselle L’Équipe-lehdelle.

– Kunnioitan häntä jalkapalloilijana, mutta ei ole olemassa suurempaa egomaanikkoa kuin hän. Hän ei välitä pätkääkään muista. Hän ottaisi mieluummin Liverpoolin tappion ja itsellensä maalin tililleen.

”Hän oli kateellinen minulle”

Diouf sanoo, ettei hän ole väitteidensä kanssa yksin.

– Olen jutellut Liverpoolin vanhojen jätkien kanssa. Kukaan ei voi sietää häntä.

Diouf sanoo, että Gerrardin kommentit ovat kummunneet kateellisuudesta:

– Minä kannoin Senegalin 2002 MM-kisojen puolivälieriin yksin ja olin 100 parhaimman pelaajan joukossa Pelen listalla kisojen jälkeen. Hän ei ollut.

– Hän oli kateellinen minulle tuolloin, koska maailma oli auki edessäni, 31-vuotias hyökkääjä ampuu.