Ruotsin pääsarjassa pelaava Åtvidabergs FF testaa Ykkösessä pelaavan Viikinkien Teemu Honkaniemeä.

Viikinkien verkkosivujen mukaan puolustuksessa topparin tontilla mainion sesongin pelannut Honkaniemi matkaa Ruotsiin ensi viikolla. 21-vuotias Honkaniemi on käynyt juniori-ikäisenä testileireillä Tanskassa ja Ruotsissa, joten ihan uuteen tilanteeseen ei lahjakkuus ole ajautumassa.

– Nyt kuitenkin ollaan liikkeellä vakavammalla mielellä, kun ikää on enemmän ja tavoitteet selkeitä. Loistofiiliksellä kauden päätteeksi on hyvä lähteä näyttämään osaamistaan ja katsomaan mihin omat rahkeet riittäisi, Honkaniemi sanoo.

– Korkeamman sarjatason paikka on tähtäin ja se kelpaisi yhtä hyvin Suomesta kuin Ruotsista. Näissä mahdollisuuksissa tärkeää on kontaktit. Tulevaisuuden seura voi olla moni muukin ja samalla reissulla on myös hyvin mahdollisesti muiden seurojen edustajien nähtävänä.

– Vaikka tuloksia ei reissusta heti tulisikaan, niin tämä voi avata ovia myöhemminkin. Nöyristelemään en kuitenkaan lähde, hienoa päästä vertailemaan tasoaan pääsarjapelaajiin. Uskon, että reissu tulee menemään hyvin!

Lue Honkaniemen ajatuksia lisää tästä Viikinkien linkistä.

Maxino tarjoaa 50 ILMAISKIERROSTA suosittuun Starburst-peliin!
Ei vaadi omaa talletusta! Kampanja on ajallisesti rajoitettu, joten toimi heti!