Englannin maajoukkue nimesi tänään ryhmänsä 14. marraskuuta pelattavaan ystävyysotteluun Ruotsia vastaan Tukholmassa.

Ensimmäistä kertaa kutsun maataan edustamaan sai mm. Liverpoolin 17-vuotias Raheem Sterling, mutta debytanttiosastolta löytyy myös todella paljon kokeneempi pelaaja – 31-vuotias Evertonin keskikenttäpelaaja Leon Osman .

– Olen ihaillut häntä siitä lähtien, kun tulin takaisin Englantiin ja Fulhamiin viisi vuotta sitten. Hän on jokaisella kerralla pelannut erinomaisesti, kun olemme kohdanneet hänet tai olen katsonut muuten Evertonin pelejä, Goal.com siteerasi Englannin päävalmentajaa Roy Hodgsonia.

– Tietenkin kilpailu ”hänen” pelipaikallaan on kovaa, mutta nyt meillä oli mahdollisuus ottaa hänet ryhmään mukaan.

Perinteisesti kevätkauden joukkueena tunnettu Everton on ollut harvinaisesti tänä vuonna vireessä heti alkukaudesta ja on liigassa neljäntenä kymmenen kierroksen jälkeen. Keskikentän monitoimimies Osman on ollut joukkueen jokaisessa liigaottelussa avauskokoonpanossa.

Pelaa Everton-Sunderland NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,48 – 3,90 – 7,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!