FC Lahti Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Jussi Lumio. Hän aloittaa tehtävässä 1. joulukuuta alkaen. Asiasta kertoo seuran verkkosivut.

Lumio on toiminut päätoimisesti seuran johdossa viimeksi vuonna 2008, jolloin hän oli FC Lahti ry:n toiminnanjohtajana. Osa seuraa Lumio on ollut jo vuosien ajan.

– Lahden jalkapalloyhteisö on ottanut historiallisen askeleen tiivistämällä yhteistyötään ja muuttamalla rakenteitaan. Yhteiset tavoitteemme ovat korkealla ja työ on vasta saatu alkuun. Tässä tilanteessa on tärkeää luoda tekemiseen vakautta ja siksi Jussi Lumion sitoutuminen FC Lahden toimitusjohtajuuteen on tervetullut ja hieno asia, kertoo FC Lahti Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen.

Myyntiorganisaatio vahvistuu

Hasse Kallström on 1.1.2013 alkaen FC Lahti Oy:n markkinointijohtaja. Työsarkaan kuuluvat markkinointi ja myynti sekä tapahtumapäällikön tehtävät.

– Hasse Kallströmin aloittaminen FC Lahden markkinointijohtajana tuo käyttöömme hänen laajan kokemuksensa, näkemyksensä ja suhdeverkostonsa suomalaisen ja kansainvälisen ammattiurheilun piiristä, Halttunen jatkaa.

Lisäksi FC Lahden toimistolla työskentelee Joni Kallioinen markkinointi- ja myyntityössä. Kallioinen toimii myös FC Lahden joukkueessa apuvalmentajana. Toimistopäällikkönä jatkaa Päivi Arpiainen.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!