Ilves on sopinut kahden vuoden sopimuksen FF Jaron viime kauden kapteenin Heikki Ahon kanssa, kertoo seuran verkkosivut.

Ilveksen kasvatti Aho on pelannut 212 liigapeliä 13 kauden aikana. Hän on voittanut Tampere Unitedin riveissä kolme kertaa Suomen mestaruuden.

– Heikin määrittelyyn eivät laatusanat edes riitä. Lyhyesti mies on vastuunkantaja, loistava pelaaja, tunnollinen harjoittelija ja asenne on aina kohdillaan. Saamme Heikistä junioreille yhden esikuvan lisää, päävalmentaja Mika Malinen kertoo seuran verkkosivuilla.

– Heikin tulo joukkueeseen kuuluu osana strategiaamme, jossa omille kasvateille on aina tilaa. On hienoa, että Heikki palaa Tampereelle ja kasvattajaseuraansa.

Aho on myös tyytyväinen palatessaan tuttuihin maisemiin.

– Mukavaa palata kasvattajaseuraan ja Tampereelle. Vaikka varsinainen päätös Tampereelle tulosta tuli muista kuin jalkapalloon liittyvistä syistä, niin olen todella iloinen että voin jatkaa jalkapallouraani yhdistämällä pelaamisen ja työnteon.

– Ilveksen loistava nousuun päättynyt kausi antoi vielä sopivan lisäpotkun jatkaa pelaamista hyvällä sarjatasolla ja hyvässä seurassa. Toivottavasti pystyn vastaamaan odotuksiin ja tarjota joukkueelle omaa osaamistani parhaalla mahdollisella tavalla, Aho pohtii.