Kypros itseluottamusta täynnä Huuhkajia vastaan – "Näytimme tasomme Islanti-voitossa"

© Kuva: Juha Tamminen

Kypros lähtee keskiviikon kotiotteluunsa Huuhkajia vastaan hyvän syksyn saattelemana. Syyskuussa joukkue voitti Islannin 1-0. Maa pelasi myös hyvät pelit Norjaa ja Sloveniaa vastaan lokakuussa, mutta ne päättyivät tappioihin.

Pelaa Kypros-Suomi Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,80 – 3,20 – 2,45
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Tunnelma joukkueessa on fantastinen. Nykyinen ryhmämme on hyvä ja näytimme sen Islantia vastaan. Haluamme antaa kaikkemme jokaisella kerralla, kun laitamme maajoukkuepaidan yllemme, FIFA.com siteeraa Kypros-hyökkääjää Dimitri Cristofia.

Joukkue on vajonnut FIFA-rankingissa sijalle 127., mutta paras rankingin sija, 43:s, on vain kahden vuoden takaa. Nykyiset pelaajat kokevat joukkueen yleistason nousseen menneistä vuosikymmenistä, milloin reilun miljoonan asukkaan saarivaltiota on pidetty lohkojen heittopussina.

– Olen seurannut maajoukkuetta siitä lähtien kun olin lapsi ja näen kehityksen, mkä siinä on tapahtunut viimeisen vuosikymmenen aikana, 68 maaottelua pelannut ja seuratasolla Mestarien liigassa APOEL Nicosian paidassa esiintynyt keskikenttäpelaaja Constantinos Charalambides puolestaan kertoo.

Kypros isännöi Suomea sen pääkaupungissa Nicosiassa pelattavassa ystävyysottelussa keskiviikkona klo 19.00 alkaen.

Pelaa Kypros-Suomi Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,80 – 3,20 – 2,45
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!