Seinäjoen Jalkapallokerho ja puolustaja Matti Lähitie ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

SJK:n urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong on tyytyväinen avainpelaajan jatkaessa:

– Matti Lähitie oli viime kaudella yksi Kerhon parhaita pelaajia. Hän on varma ja rauhallinen puolustuksen johtaja. Olemme erittäin iloisia, että hän jatkaa meillä, kommentoi Armstrong seuran verkkosivuilla.

Lähitie kellotti virallisissa otteluissa eniten peliminuutteja vyöllensä koko joukkueesta viime kaudella.

– Massen jatko on loistava homma. Hänellä on hyvä kausi takana ja hän oli joukkueen johtohahmoja sekä esimerkkinä nuoremmille. Kiva päästä tekemään duunia yhdessä jatkossakin, toteaa puolestaan päävalmentaja Simo Valakari.

Uusia pelaajia tulossa

Sopimuksen myötä SJK:lla on kasassa ensi kaudella yhdeksän varmaa pelaajasopimusta. Seura aikoo tiedottaa lähitulevaisuudessa 4-5 uudesta hankinnasta.

– Edustuksen mukana treenaa myös neljä lupaavaa omaa junioria. Jesse Sarajärvi, Tuomas Lähdesmäki, Joona Lautamaja ja Aleksi Ahde olivat kaikki jo viime kaudella mukana enemmän tai vähemmän. Jatkossa kenties entistä enemmän, Valakari sanoo.