Keskikenttäpelaajalle tarjottu jatkoa TPS:ssä: "Vaihtoehtoja myös Suomen ulkopuolella"

© Kuva: Juha Tamminen

TPS:ään kesken kauden Pietarsaaren Jarosta tullut Dickson Agyeman pohtii tulevaisuuttaan vapaana agenttina. Yksi vaihtoehto on jäädä Turkuun. Jarossa mies pelasi keskikentän pohjalla, mutta Turussa mies ei aluksi kyennyt täyttämään Norjaan siirtyneen Toni Kolehmaisen jättämää aukkoa.

– TPS yritti ensin saada minut pelaamaan kuten Toni Kolehmainen molempien rangaistusalueitten välissä, mutta se ei toiminut. Olen enemmän puolustava pelaaja, belgialainen kertoi Österbottens Tidningille.

Pelit alkoivat kulkea syksyn edetessä paremmin ja joukkue sijoittui liigassa lopulta kolmanneksi.

– TPS on ottanut minut hyvin vastaan ja valmentaja on ollut tyytyväinen. He haluaisivat minun jatkavan ja neuvottelemme sopimuksesta. Voisi olla urani kannalta hyvä pelata TPS:n kanssa europelejä ensi vuonna, mutta minulla on myös muita vaihtoehtoja Suomen ulkopuolella.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!