MYPA ei jatka laitapelaaja Marko Selinin, 24, sopimusta. Helsinkiläislähtöinen pelaaja liittyi seuraan viime talvena try-outin kautta Kakkosen Gnistanista. Nyt, ainakin toistaiseksi, yhteistyö päättyy, vahvistaa päävalmentaja Toni Korkeakunnas SuomiFutis-sivustolle.

– Tilanne on hieman keskeneräinen, mutta totta on, että hän ei ole näillä näkymin jatkamassa. Tässä vaiheessa ei pystytä tarjoamaan sopimusta. Asiat eivät hänen kanssaan edenneet niin kuin haluttiin, Korkeakunnas kertoi perjantaina.

SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan tapauksen kanssa vetkuttelu on ihmetyttänyt toista osapuolta, mikä on siten heikentänyt pelaajan tilannetta siirtomarkkinoilla.

– Kun saatiin tietää, ketkä muista pelaajista jatkaa, tultiin siihen tulokseen, että ei ainakaan suoraan tarjota sopimusta.

– Ei olla ovia kokonaan suljettu. Haluttiin kuitenkin rauhoittaa tilannetta. Budjettimme on rajallinen ja meidän pitää katsoa mille paikoille tarvitaan pelaajia.

Korkeakunnas kertoo, että miehen edesottamukset eivät ole vastanneet odotuksia. Selin esiintyi MYPA-paidassa 15 liigapelissä, joissa antoi yhden maalisyötön. Talven liigacupissa syntyi yksi maali kolmessa ottelussa.

– Jollain tavalla hän ei pystynyt peleissä tekemään samoja asioita kuin harjoituksissa, joissa hän oli todella hyvä. Tehot jäivät vajavaisiksi. Hyökkäävässä roolissa pelaajaa mitataan maaleilla ja maalisyötöillä ja niitä ei tullut.

Kai Lintinen (@kailintinen), Helsinki

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!