Jalkapallosivusto Goal.com paljastaa, että Valioliigaseura Arsenal on tehnyt ensimmäisen aloitteensa hyökkääjäosastonsa täydentämiseksi ja olisi tehnyt 12,5 miljoonan euron eli n. 10 miljoonan punnan tarjouksen Atletico Madridin hyökkääjästä Adrian Lopezista. Tarjottu summa on pienempi, mitä pelaajan sopimukseen kirjattu 18 miljoonan purkupykälä.

Arsenal haluaa puolestaan eroon kahdesta hyökkäyspään pelaajasta, Andrei Arshavinista ja Maroune Chamakhista, joiden on huhuttu siirtyvän muualle niin pian kuin mahdollista. Miesten roolit ovat olleet alkukaudesta lähes olemattomat. Myös kolme maalia viikonloppuna tehnyt Theo Walcott on vailla jatkosopimusta ja saattaa vaihtaa maisemaa viimeistään kesällä, mikäli ehdoista ei päästä yhteisymmärrykseen.

Arsenal taistelee Valioliigassa sijoituksesta neljän parhaan joukkoon, mikä johtaisi Mestarien liigan paikkaan myös ensi kaudeksi. Arsenal on edennyt Mestarien liigan lohkovaiheeseen jo 16 kertaa perekkäin, mutta tällä kaudella eteneminen on suuren työn takana tasaisessa kärkikastissa.

Goal.com:n mukaan Arsenal on kiinnostunut myös Athletic Bilbaon Fernando Llorentesta, jonka sopimus päättyy kuluvaan kauteen. Seuran on huhuttu olevan myös Newcastlen tehokärjestä Demba Basta kiinnostunut, mutta pelaajan loukkaantumishistorian mietityttävän. Lisäksi pelaaja vaatii brittilehdistön mukaan peräti 80 000 punnan viikkopalkkaa, mitä tuskin monikaan seura on valmis maksamaan.

Jalkapallon kansainvälinen siirtoikkuna on tammikuun ajan auki.