Vähälle peliajalle FC Schalkessa jäänyt Huuhkaja-kärki Teemu Pukki on saksalaisen Express-lehden mukaan neuvotellut keskiviikkona Fortuna Düsseldorfin kanssa.

Pukki on noussut düsseldorfilaisten hankintalistalle sen jälkeen, kun Fortuna ei saanut Schalkelta lupaa romanialaiskärki Ciprian Marican lainaamiseen. Marica on syyskierroksella noussut nokkimisjärjestyksessä Pukin edelle, eikä Schalke halua luopua miehestä.

Düsseldorfin palkkalistoilla on yhä Veikkausliigan entinen maalitykki Timo Furuholm, jolle puolestaan haetaan uutta seuraa tammikuun siirtoikkunaa varten. Express-lehti tavoitti Furuholmin kommentoimaan Pukin tilannetta.

– Olen hänen ystävänsä ja näemme toisiamme säännöllisesti. Tietenkään hänen tilanteessa Schalkessa ei ole paras mahdollinen, aivan kuten ei minunkaan tilanne ole hyvä Fortunassa.

Pukki nähtiin saksalaislehden mukaan keskiviikkona Fortuna Düsseldorfin käyttämässä ”Tulip Inn”-hotellissa, jossa seurajohto myös usein neuvottelee pelaajien kanssa. Furuholm vahvistaa aviisille, ettei Pukki ollut ainakaan häntä tapaamassa.

Sarjanousija-Düsseldorf on tällä hetkellä Bundesliigan sarjataulukossa sijalla 15. Kuudestatoista ottelusta kasassa on neljä voittoa, kuusi tasapeliä ja kuusi tappiota. Tehtyjä maaleja joukkueella on vasta 18 ja uutta verta hyökkäyspäähän on ehdottomasti haussa.