JJK:n taustaorganisaatio sai vuoden alussa toivotun vahvistuksen. Antti Luhta vastaa jatkossa täysipäiväisesti jyväskyläläisseuran fysioterapeutin ja fyysisen valmentajan tehtävistä.

– Nyt kun minulla on mahdollisuus olla päivittäin paikalla, voin kaiken aikaa tarkkailla pelaajien toimintaa. Kun olen aina paikalla harjoituksissa, voin esimerkiksi heti puuttua virheellisiin asentoihin tietyissä toistoissa ja antaa ohjeita, miten toimia parhaalla mahdollisella tavalla, Luhta toteaa seuran verkkosivuilla.

Päävalmentaja Kari Martonen on yhtä lailla tyytyväinen. Luotsi uskoo, että loukkaantumiset vähenevät, kun pelaajat ovat jatkuvasti hyvässä hoidossa.

– Ensimmäistä kertaa fysioterapeutti on käytössämme kaiken aikaa – näin loukkaantumisten suhteen pystytään tekemään entistä vahvemmin jo ennaltaehkäisyä, ei vain hoitoa.

– Ja kun hän on myös osa valmennustiimiä, on hänen ammattitaitonsa jatkuvasti mukana kaikessa, mitä teemme – tavoitteenamme on pystyä mahdollisimman hyvin auttamaan pelaajia kehittymään ja pääsemään urallaan eteenpäin, Martonen heittää.