Seinäjoen Jalkapallokerho vahvistui kahdella laatupelaajalla, kun Viron maajoukkueen laitapuolustaja Gert Kamsin sekä Viron alle 21-vuotiaiden maajoukkueen laitahyökkääjä Stanislav Goldberg allekirjoittivat sopimukset seinäjokelaisseuran kanssa.

Kamsin sopimus on kahden vuoden mittainen ja Godbergin mallia 1+1.

– Molemmista näki heti ensi treeneissä, kuinka ammattimaisia ja urheilullisia he ovat. Se oli ensimmäinen asia joka heissä pisti silmään, kuvailee päävalmentaja Simo Valakari seuran verkkosivuilla.

– Stanislav on nuorten maajoukkuepelejä pelannut kaveri. Pelaaja joka haluaa urallaan selvästi eteenpäin. Toki vielä paljon on opittavaakin, mutta selvästi potentiaalia löytyy.

– Kams taas on pelaaja joka on pelannut useita maajoukkuepelejä sekä kansainvälisiä pelejä FC Floran kanssa ja omaa paljon kokemusta pääsarjatasolta. Uskon että hän on meille tärkeä roolipelaaja kauden aikana.

– Molemmat pelaajat tuovat jotain meidän joukkueeseen ja se on tietysti se syy miksi he ovat täällä, Valakari analysoi.

Seuran urheilutoimenjohtaja Keith Armstrong vakuuttelee myös tyytyväisyyttään:

– Hienoa että saimme heidät molemmat tänne, sillä meillä oli hakusessa nimenomaan laitapelaajia ja nyt saimme pelaajan sekä oikealle että vasemmalle. Molemmat ovat myös nopeita ja monipuolisia pelaajia, joten saamme lisää vaihtoehtoja joukkueeseen, kommentoi Armstrong veistelee.

SJK:lla on nyt kasassa 18 pelaajasopimusta kaudelle 2013. Joukkueen mukana on myös useita omia junioreita.