Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko vaikuttui Trinidad & Tobagon maajoukkuehyökkääjä Shahdon Winchesterin taidoista harjoitusottelussa Kakkosessa pelaavaa Vasa IFK:ta vastaan.

Vaikka pietarsaarelaisryhmä hävisi kamppailun maalein 1-3, ei Eremenko jäänyt surkuttelemaan. Eremenko oli sen sijaan tyytyväinen 21-vuotiaan pelaajan otteisiin, vaikka kaipasi myös häneltä lisää paloa.

– Olen varma, että Winchesteristä tulee vielä hyvä pelaaja. Hän on vasta nuori ja hänessä on paljon potentiaalia. Hän on nopea, taitava, vahvarakenteinen ja älykäs pelaaja. Asennepuolella jäin kuitenkin kaipaamaan enemmän, hänen tulisi olla aktiivisempi ja tehdä enemmän aloitteita, Eremenko sanoo seuran verkkosivuilla.

– Tosin sama koskee jokaista testipelaajaa. Heidän tulisi nousta esiin, eikä vain tyytyä olemaan mukana. Testiin tulevien pelaajien tulisi näyttää että he todella haluavat sopimuksen.

Kahdesti A-maajoukkuetasolla esiintynyt Winchester jatkaa mukana ainakin vielä jonkin aikaa. Virolainen testitoppari Aleksei Jahhimovits ei sen sijaan esiinny enää Jaro-paidassa.

– Winchester tulee joka tapauksessa jatkamaan ainakin vielä Tammiturnauksessa. Sen sijaan Jahhimovits jää ilman sopimusta ja hänen testinsä päättyy. Saamme mahdollisesti uuden topparin testiin ensi viikolla, mutta se asia on vielä auki, Eremenko paljastaa.