Arsenal suunnittelee shokkikaappausta!

© Kuva: Getty Images

Arsenalissa suunnitellaan todellista shokkikaappausta, mutta kyse ei ole tällä kertaa pelaajista eikä edes päävalmentaja Arsene Wengerin korvaajasta.

Jalkapallosivusto Goal.com kertoo, että Wengerin aikoinaan Arsenaliin tuonut ja menestyksekkään duon tämän kanssa urheilutoimenjohtajana muodostanut David Dein olisi palaamassa seuraan Wengerin toiveesta.

Dein menetti paikkansa Arsenalin valtuustossa kuusi vuotta sitten luottamuksensa menettäneenä, kun tämä oli ajanut uzbekistanilaista miljardööriä Alisher Usmanovia joukkueen pääomistajaksi.

Dein mm. itse myi jättisummalla omistamansa osuuden (n. 15 %) seurasta miehelle vuonna 2007.

Usmanov omistaa tälläkin hetkellä hieman alle 30 prosenttia seuran osakkeista, mutta häntä ei ole hyväksytty edes seuran johtokuntaan nykyjohdon ja pääomistajan, jenkkibisnesmies Stan Kroenken vastustuksesta.

Wenger ymmärtänyt kapasiteettinsa rajallisuuden?

Wenger haluaa Deinin ensisijaisesti vastaamaan pelaajahankinnoista tuekseen, mikä onkin ollut tämän vahvuuksia muun bisnessilmän lisäksi.

Arsenal ei ole pystynyt kilpailemaan muiden Valioliigan tai Euroopan kärkiseurojen kanssa kovimpien nimien hankkinnoista viime vuosina, koska on keskittynyt vuonna 2006 valmistuneen Emirates stadiumin rakentamisesta syntyneiden velkojen lyhentämiseen.

Nyt lainaa on lyhennetty runsaasti ja joukkuella uskotaan olevan ennätyksellinen määrä käytettävissä pelaajaostoihin tulevien vuosien aikana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.