Kuopion Palloseura jatkaa puolustajaehdokas Cole Tinklerin testijaksoa. KuPS kiistää myös huhut, joiden mukaan seura olisi kiinnostunut maalivahti Antti Kuismalasta ja puolustaja Toni Lindbergistä.

Tinkler saapui tiistaina Kuopioon testijaksolle. Uusiseelantilainen pelaaja on esiintynyt edukseen joukkueen treeneissä.

– Tinkler on esittänyt monipuolisia taitojaan tämän viikon harjoituksissa. Hän treenaa ammattimiehen asenteella ja hallitsee usean eri pelipaikan vaatimukset. Haluaisimme mielellään testata häntä ottelussa ja parhaillaan harkitsemme, jatkaisimmeko testijaksoa aina seuraavaan Liigacupin peliimme saakka, kuopiolaisseuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen sanoo seuran verkkosivuilla.

KuPS pelaa seuraavan kerran liigacupia viikon päästä perjantaina Rovaniemen Palloseuraa vastaan.

”KuPS-huhut ovat täysin perättömiä”

Heiskanen paljastaa myös, ettei Kuismala ja Lindberg ole seuran hankintalistalla.

Lindberg ei enää vapailla markkinoilla olekaan, sillä FC KooTeePee julkisti torstaina tehneensä sopimuksen puolustajan kanssa.

– Pelaajakaksikkoon liitetyt KuPS-huhut ovat täysin perättömiä. Omar Colley on hyvä pelaajahankinta meille ja parhaillaan testaamme maajoukkuemies Tinkleriä. Lisäksi odotamme oman kasvattimme Pietari Holopaisen ratkaisua, jonka hän on luvannut ilmoittaa meille maanantaina.

– Lindbergiä emme ole missään vaiheessa suunnitelleet hankkivamme, Heiskanen sanoo ja korostaa myös seuran luottavan nykyiseen maalivahtikaksikkoon.