MYPA on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Jo muutaman viikon joukkueen mukana harjoitelleet ja muun muassa Liigacupissa pelanneet Bamboula Plaisir ja Jonathan Okafor ovat allekirjoittaneet 1+1-vuotiset sopimukset.

Molemmat ovat hyökkääviä keskikenttäpelaajia, jotka viihtyvät parhaiten laidalla. Ranskalainen Plaisir, 22, on Sochaux’n junioriakatemian, ja yhdysvaltalainen Okafor, 23, puolestaan kotimaansa yliopistosarjan kasvatteja.

– He tuovat kaivattua leveyttä laitapeliin, mutta ovat kuitenkin sopivalla tavalla erilaisia. Jonathan on erittäin fyysinen ja juoksuvoimainen pelaaja, kun taas Plaisir on yksi taitavimmista kavereista, kenet olen Suomen kentillä nähnyt, päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoo seuran kotisivuilla.

Toiminnanjohtaja Marco Manson mukaan molemmat pelaajat ovat läpäisseet lääkärintarkastuksen ja suostuneet sopimusehtoihin.
– Odotamme kuitenkin yhä joitakin dokumentteja heidän vanhoista seuroistaan, jotta siirrot saadaan viimeisteltyä, Manso sanoo.