TPS-paluumuuttaja kyllästyi kotimaahansa: ”Se ei ollut enää jalkapalloa”

© Kuva: Juha Tamminen

Paluun turkulaisseuraan tehnyt Wayne Brown oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa pelipaita päällä tositoimissa viime perjantaina, kun joukkue kaatoi norjalaisen Hönefoss BK:n Vantaan kansainvälisessä turnauksessa.

Brittipeluri valittiin vuonna 2009 Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi. Mies palasi sen jälkeen Fulhamiin, missä mahdollisuutta parrasvaloissa ei koskaan tullut ja viimeksi hän edusti Englannin League One tason Bristol Roversia. Mies ei kuitenkaan viihtynyt kotimaansa kentillä.

– Englannin alasarjoissa peli on enemmän fyysistä, ei niinkään jalkapalloa. Täällä peli on teknisempää ja pystyn näyttämään enemmän osaamistani ilman, että joku iso korsto tulee koko ajan selkääsi, pienikokoinen keskikenttäpelaaja kertoi Veikkausliigan videohaastattelussa.

Mies ei uskalla vielä luvata samanlaista dominointia kuin vuonna 2009.

– Se vuosi oli minulle todella hyvä ja meillä oli todella hyvä joukkue. Ei kyse ole vain minusta vaan koko joukkueesta. Annan itsestäni kaiken ja toivottavasti menestyn.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?