TPS:n tolppien väliä vartioi ensi kaudella raudanluja maalivahtikaksikko, sillä Henrik Moisander ja Jukka Lehtovaara jatkavat joukkueen riveissä.

Moisanderin jatkosopimus on vuoden mittainen. Lehtovaaran pahvi ulottuu kauden 2015 loppuun asti.

27-vuotias Moisander valittiin viime vuonna Veikkausliigan parhaaksi maalivahdiksi. Kolme vuotta nuorempi Lehtovaara on saanut saman kunnianosoituksen kausien 2007, -09 ja -10 päätteeksi.

– Maalivahtitilanteemme on nyt suorastaan erinomainen, uskallan sanoa että koko liigan paras. He tuntevat erittäin hyvin myös toisensa ja pystyvät sparraamaan toinen toistaan. Meillä on yhden kauden tauon jälkeen taas myös eurocup-pelejä, joten otteluita riittää varmasti molemmille, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande sanoo seuran verkkosivuilla.

– Henkalla ja Jukalla on mukana myös poikkeuksellisen paljon TPS-sydäntä, joten tämän osaston kanssa voimme lähteä varsin rauhallisin mielin kauteen.

TPS ilmoitti myös samalla solmineen sopimuksen puolustajan kanssa. Joonas Tursas, 26, palaa TPS-leiriin viiden vuoden tauon jälkeen.

– Turre on oma kasvatti, joten hänen paluunsa on menestyvälle kasvattajaseuralle tietenkin mieluisa asia. Uskon, että hän on kertyneen kokemuksen myötä nyt valmiimpi ja parempi pelaaja kuin viime TPS-kaudella. Turren fyysiset ominaisuudet ovat lisäksi todella hyvät liigatasolle, Casagrande toteaa.