Jipon edustusjoukkue pääsi torstaina ensimmäistä kerta ulkotreeneihin. Tieto oli varmasti huojentava monelle pelaajalle.

Jipon harjoitteluolosuhteet talvella eivät ole parhaimmasta päästä. Areenassa oleva kulunut tekonurmi yhdistettynä betonilattiaan on aiheuttanut useiden pelaajan loukkaantumisia. Jipon loukkaantuneiden lista onkin tällä hetkellä pitkä.

Sivussa tositoimista ovat Immo Eronen (nivusvamma), Johannes Mononen (selkä-nivusvamma), Joni Rissanen (penikkavaivat), Toni Tahvanainen potee flunssaa. Topi Sormusella on puolestaan nilkassa luumustelma parantumisvaiheessa.

Joukkueen lääkäri Jorma Karttunen on mielissään, että ryhmä harjoittelee jälleen ulkona.

– Meillä on useita pelaajia, jotka eivät ole pystyneet harjoittelemaan täysipainoisesti Areenan kovalla alustalla. Fysioterapeuttimme Martiskaisen Vesku on hoitanut jatkuvasti rasitusvammoja ja loukkaantumisia potevia pelaajia. Onneksi Vetrean yhteistyösopimuksen avulla olemme voineet antaa LPG-hoitoja pelaajille, mikä nopeuttaa vammoista toipumista merkittävästi, Karttunen toteaa seuran verkkosivuilla.