VPS:n päävalmentaja Olli Huttunen oli tyytyväinen ryhmän testihyökkääjien suoritukseen lauantaina.

Vaasalaisryhmä kaatoi kotonaan Hakan maalein 3-0 harjoitusottelussa. Englantilainen Oluwatomiwo ”Tomi” Ameobi ja jamaikalainen Craig Foster esiintyivät edukseen. Ameobi onnistui jopa maalinteossa.

– Olen molempiin kavereihin tyytyväinen. Ameobi suojasi hyvin palloa ja liikkui fiksusti auttaen joukkuetta todella hyvin. Foster taas oli näppärä ja pelasi pirteästi hyökkäyksessä. Positiivinen esitys kummaltakin, Huttunen sanoo seuran verkkosivuilla.

Huttusella ei ollut valittamista muidenkaan pelaajien otteista.

– Pelasimme erinomaisen ensimmäisen puoliajan. Meiltä löytyi pelaavuutta ja kombinaatiomme toimivat suunnitellusti. Menetimme välillä hiukan otetta, ja vaihdotkin sekoittivat hiukan peliä. Kokonaisuuteen olen tosi tyytyväinen.

Vepsun riveistä maalinteossa onnistuivat myös Sebastian Strandvall sekä Jarno Parikka.