VPS testaa kahta hyökkääjää. Molemmat pelaajat ovat mukana lauantain ottelussa Hakaa vastaan.

Vaasalaisten mukana harjoittelevat englantilainen Oluwatomiwo ”Tomi” Ameobi ja jamaikalainen Craig Foster. 24-vuotias Ameobi on Newcastle Unitedin kasvatteja. Mies on ehtinyt kiertää useita seuroja Englannin eri sarjaportailla. Viime kaudella hän edusti Islannin liigassa pelaavaa Grindavikia.

– ”Tomi” on kookas vaihtoehto hyökkäyspäähän. Hän on kärsinyt viime kuukausien ajan nilkkavammasta, mutta on toipunut nyt takaisin pelikuntoon. Tarkoituksena on, että hän harjoittelee joukkueen mukana tästä päivästä ensi maanantaihin asti, Vepsun päävalmentaja Olli Huttunen kertoo seuran verkkosivuilla.

Foster, 21, on puolestaan edustanut kahden viime kauden ajan Ruotsin neljänneksi korkeimman sarjatason Motala AIF -joukkuetta. Jamaikan alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta edustaneen Fosterin testijakso on kahden viikon mittainen.

– Craig on pienikokoinen ja nopea kaveri. Huolimatta siitä, että hän on pelannut Ruotsissa alemmalla sarjatasolla, olemme kuulleet hänestä paljon positiivisia asioita. Kaverissa saattaa olla kova potentiaali, mutta sen näkee sitten tarkemmin, kun hän harjoittelee meidän kanssamme, Huttunen jatkaa.