FC Honka sijoittuu neljänneksi alkavalla veikkausliigakaudella SuomiFutis-sivuston toimituksen arviossa.

Honka on saanut riveihinsä viime viikkoina kovia vahvistuksia. Ensiksi tuli MM-kisoissakin pelannut toppari Abdoulaye Méïté. Heti perään rivit vahvistuivat vielä Roni Porokaralla sekä Rubén Palazuelosilla. Vahvistuksien myötä Honka nousi rankingissa huomattavasti alkuperäisiä arvioita korkeammalle.

Vahvistukset tulivat verrattain myöhään, joten kukaan pelaajista ei ole varmasti sinut joukkueen kanssa heti liigakauden avauksesta lähtien. Alkukaudesta saattaakin tulla ryhmälle haastava.

Moni pitää Hongan ryhmää kokemattomana, mutta joukkueen ennakoidussa avauskokoonpanossa on aivan riittävästi ikää, tietoa, taitoa ja mitä vaan, jotta ryhmä voi taistella menestyksestä liigan ylemmässä keskikastissa. Aivan terävimpään kärkeen Hongalla ei kuitenkaan ole asiaa, sillä joukkueen materiaali ei juuri kestä poissaoloja.

Honka pääsee kesällä myös pelaamaan europelejä. Otteluruuhka saattaa näkyä otteissa Veikkausliigassa.

Katso kuvagalleriasta, ketä kolmea Hongan pelaajaa kannattaa seurata erityisellä silmällä SuomiFutis-sivuston toimituksen mielestä.

FC Honka sijoittuu SuomiFutis-sivuston Veikkausliiga-rankingissa sijalle neljä. Kaikkien joukkueiden sijoitukset näet täältä.