FC Honka vahvistaa verkkosivuillaan (lue tästä) uuden pelaajahankinnan – 29-vuotias keskikenttäpelaaja Rubén Palazuelos on tehnyt sopimuksen espoolaisseuran kanssa.

Santanderissa syntynyt espanjalainen on kotikaupunkinsa ylpeyden Racing Santanderin kasvatteja. Varsinaisia sarjaotteluita miehelle ei seurassa kertynyt, joten miehen matka jatkui UD Lanzaroten, CF Palencian ja Gimnástican kautta Kreikkaan Arisin riveihin.

Parhaiten Palazuelos muistetaan Skotlannin pääsarjasta Heartsin väreistä, jossa mies ehti neljän kauden aikana pelaamaan yli sata ottelua. Pitkän Skotlannin reissun jälkeen Palazuelos palasi kaudeksi 2011–2012 takaisin Espanjaan ja siellä hän pukeutui tällä kertaa Alavésin pelipaitaan. Viimeksi keskikenttäpelaaja on edustanut Bulgarian pääsarjassa pelaavaa Botev Plovdivia.

Rubén Palazuelosin hankinnan jälkeen FC Hongan päävalmentaja Mika ”Bana” Lehkosuolla on jälleen palapeliin yksi pala lisää. Ensivaikutelman perusteella kyseessä on arvokas palanen ajatellen tulevaa.

”Hän jätti itsestään hyvän kuvan pelikentällä”

– Takana on yksi yhteinen harjoitus Rubenin kanssa. Hän jätti itsestään hyvän kuvan pelikentällä. Hän on kokenut pelaaja ja se näkyy myös otteissa suoritusvarmuutena. Ruben on tällä hetkellä hyvässä, jopa 90 minuutin pelikunnossa eli hän on pitänyt kunnostaan hyvin huolta, Lehkosuo taustoittaa

– Kyseessä on erittäin sosiaalinen kaveri, josta varmasti on paljon apua joukkueelle. Hän otti jo heti harjoituksissa sellaista roolia, kuten on kaavailtu. Ruben tulee pelaamaan keskikentän sydämessä, joten sillä paikalla tulee olla paljon äänessä ja täten ohjailla peliä, ”Bana” kertoo.

– Näiden uusien hankintojen myötä joukkue on vahvistunut merkittävästi. Se on tärkeää, sillä kauden aikana tarvitsemme laajaa materiaalia. Varmasti tulee loukkaantumisia ja pelikieltoja, jotka sotkevat hieman suunnitelmia. Juuri siksi meillä on oltava vähintään 20 hyvää pelaajaa mukana, kuten meillä nyt uusien hankintojen myötä onkin, päävalmentaja toteaa tyytyväisenä.