Viime kauden hopeamitalistiryhmällä FC Interillä on ollut hankala talvi. Runkopelaajista monet vaihtoivat maisemaa ja hankintoja tuli vain pari.

Joukkue palkkasi viime vuosina loukkaantumisista kärsineen Tuomo Turusen tilkitsemään peräpäätä. Toppari muistetaan Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaajana, joka pelasi EM-kisoissa vuonna 2009.

Toinen hankinta on myös laadukas. Tamas Gruborovics jätti JJK:n ja muodostaa nyt vaarallisen hyökkäyspään duon viime kauden Veikkausliigan maalikuninkaan Irakli Sirbiladzen kanssa. Olisi kuitenkin epäreilua vaatia unkarilaiselta sellaisia tehoja kuin Mika Ojalalta, joka siirtyi Ruotsiin viime kauden jälkeen.

Päävalmentaja Job Dragtsma on taistellut loukkaantumisten kanssa ja joukkue ei ole päässyt laadukkaasti harjoittelemaan alkuvuoden aikana. Miehistö on myös suhteellisen kapea ja varsinkin avainpelaajien poissaolot näkyvät heti suorituksissa.

Joukkue voi toki vahvistua, mutta kauden alku näyttää ainakin hankalalta. Liigacupissa ja talven harjoitusotteluissa joukkueen esitykset olivat järjestäen heikkoja.

Katso kuvagalleriasta, keitä FC Interin pelaajia on syytä seurata erityisellä mielenkiinnolla SuomiFutis-sivuston toimituksen mielestä.

FC Inter putoaa viime kauden hopeasijaltaan keskikastiin ja jopa sen hännille. Joukkue sijoittuu SuomiFutis-sivuston Veikkausliiga-rankingissa sijalle yhdeksän. Kaikkien joukkueiden sijoitukset näet täältä.