KuPS sijoittuu veikkausliigakaudella 2013 sijalle viisi SuomiFutis-sivuston toimituksen arvion perusteella.

Kuopiolaisseura on saanut talven ja kevään mittaan kovia vahvistuksia riveihinsä. Merkittävimmät pelilliset nimet ovat Jussi Kujala ja Dawda Bah. Lisäksi Rami Hakanpää tuo puolustukseen kokemusta ja vie myös uusia näkemyksiä valmennukseen.

Päävalmentaja Esa Pekosen viimevuotiset pelilliset ajatukset menivät täysin plörinäksi. Nyt paketin on oltava kasassa alusta lähtien ja pysyttävä kunnossa viimeiseen peliin asti. Pekosen tulee saada onnistuminen tästä kaudesta.

Kuopiolaisten avauskokoonpanossa on monta laadukasta nimeä, mutta joukkueen materiaali on kovin ohut. Jos avainmiehet loukkaantuvat, miten muu ryhmä pystyy paikkaamaan? Toisaalta vastaavan kysymyksen voisi esittää minkä tahansa muunkin veikkausliigajoukkueen, paitsi HJK:n, kohdalla.

Katso kuvagalleriasta, ketä kuopiolaisia pelaajia on syytä seurata erityisellä mielenkiinnolla SuomiFutis-sivuston toimituksen mielestä.

KuPS taistelee ylemmässä keskikastissa ja sijoittuu SuomiFutis-sivuston Veikkausliiga-rankingissa sijalle viisi. Kaikkien joukkueiden sijoitukset näet täältä.