FC Hongan nuori lupaus PSV Eindhovenin testiin

© Kuva: Juha Tamminen

FC Hongan Youness Rahimi on parhaillaan PSV Eindhovenin testattavana.

18-vuotias Suomen nuorten maajoukkuemies on ollut hollantilaisseuran mukana tiistaista asti. Testijakson on määrä päättyä perjantaina. Hyökkääjän on tarkoitus harjoitella tuona aikana yhdessä edustusjoukkueen kanssa.

Espoolaisseuran toimitusjohtaja Ari Masalinin mukaan PSV Eindhoven on seurannut pelaajan otteita jo muutamissa otteluissa ja nyt eindhovenilaiset halusivat nuorukaisen näytille ennen kuin edustusjoukkueen kausi päättyy.

– He haluavat nähdä, miten hän pärjää siinä ympäristössä, kun on huippujätkiä ympärillä, Masalin sanoo SuomiFutis-sivustolle.

PSV Eindhoven on tällä hetkellä Eredivisessä toisena heti Ajaxin perässä.

Jaakko Käyhkö
(Twitter:@JaakkoKayhko)