Kuopion Palloseura jatkaa Veikkausliigan pelikauttaan tänään Jyväskylässä. Tämän liigakauden ensimmäinen paikallisottelu JJK-KuPS alkaa Harjun stadionilla kello 18.30, URHO TV televisioi ottelun suorana lähetyksenä.

Keskikenttäpelaaja Chris James liittyi maanantaina KuPS-joukkueen pelaajavahvuuteen ja pelasi maanantai-illan cup-ottelussa Valkeakoskella. Tänään hänen on määrä pelata tämän kauden ensimmäinen liigaottelunsa KuPS:n riveissä.

– On pelattu hyvää peliä monessa tämän kevään ottelussa. Nyt on maalihanatkin saatu auki ja tulosta on alkanut sitä kautta tulla. Voittoa me haetaan ilman muuta nytkin. Pelitahti on tällä hetkellä kova, mutta paikallisottelu sytyttää meidän pelaajat aina parhaimpaansa”, KuPS-valmentaja Esa Pekonen toteaa seuran tiedotteessa.

KuPS on neljän ottelun voittoputkessa ja se on kaatanut peräjälkeen Veikkausliigassa TPS:n, VPS:n ja RoPS:n sekä maanantaina Suomen Cupin ottelussa Valkeakosen Hakan. Välierässä vastustajaksi tulee torstainakin vastassa oleva JJK. Tämä ottelu pelataan Jyväskylässä lauantaina 17. elokuuta.

Torstain Veikkausliiga-kierros (klo 18.30):

FC Lahti-Jaro
FC Honka-IFK Mariehamn
JJK-KuPS / UrhoTV
RoPS-FC Inter
HJK-VPS