Tuttu nimi puki jälleen Inter-paidan ylleen – ”Oli hienoa päästä pelaamaan”

© Kuva: Juha Tamminen
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Kaudella 2009 Interin paidan päälleen viimeksi pukenut Touko Tumanto veti maanantai-iltana paikallispelissä TPS:ää vastaan jälleen sinimustan pelipaidan ylleen. Vaihdon kautta vastuuta saanut Tumanto olisi kaivannut pelistä voittoa.

TPS venyi ottelussa 2-1-voittoon. Derbystä ei totutusti viihdettä puuttunut tälläkään kertaa, sillä tilanteita riitti ja kortit viuhuivat.

– Oli hienoa päästä pelaamaan muutaman vuoden jälkeen jälleen Interin pelipaidassa. Paikallispelit ovat olleet aina hienoja tapahtumia ja niin myös tänään. Oli hienoa pelata TPS:aa vastaan, mutta tappio jäi harmittamaan todella paljon, Tumanto harmittelee seuran verkkosivuilla.

Päävalmentaja Job Dragtsma jakoi suojattinsa tuntemukset:

– Olimme pelillisesti heikkoja tänään. Ottelusta tuli erityisen vaikea, kun päästimme TPS:n kahden maalin johtoon heti alkuun. Toisella jaksolla TPS keskittyi vastahyökkäyksiin, eikä pelaaminen ollut helppoa, luotsi totesi.

Katseet seuraavaan otteluun

Tumanto on kääntänyt katseensa jo perjantain otteluun, jolloin ryhmä kohtaa VPS:n.

– TPS-peli oli meiltä sellainen väsyneen joukkueen ottelu. Seuraavaan paikallispeliin jäi meillä myös tavoiteltavaa. Tappiosta huolimatta meidän pitää kääntää katseet perjantain peliin VPS:aa vastaan. Voitolla nousemme sarjataulukossa vaasalaisten ohi, mikä on ehdoton tavoitteemme,  Tumanto naulaa.

VPS-ottelu on Veritas Stadionin 10-vuotisjuhlaottelu. Koitos alkaa kello 18.30.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!