Turun kauden toiseen derbyyn valmistautuva FC Inter saa tärkeitä palaajia kokoonpanoon.

Seura kertoi, että Magnus Bahne, Juuso Hämäläinen ja ylähengitystien tulehduksesta toipunut Guy Gnabouyou ovat valmennusjohdon käytettävissä sunnuntain kamppailuun.

Joukkueen päävalmentaja Job Dragtsma otti tiedon ilolla vastaan.

– Sunnuntain peli on kolmas seitsemän päivän aikana. On hienoa, että saamme miehiä mukaan sairastuvalta. Kiivaassa pelitahdissa jokaiselle pelaajalle on käyttöä, Dragtsma kertasi seuran sivuilla.

Interin tilanne ennen paikalliskohtaamista ei muuten ole kovin herkullinen. Joukkue on onnistunut viimeksi maalinteossa toukokuun lopulla. Maalinteon tuska on näkynyt varsinkin joukkueen edellisissä otteluissa.

– On totta, että meillä on ollut vaikea jakso kesäkuun aikana. Lahti-pelissä pystyimme pelillisesti hyvään suoritukseen, mutta vain tulos jäi puuttumaan. Mikäli pystymme sunnuntaina jatkamaan tuolla tasolla, niin meillä on hyvät mahdollisuudet tehdä se kauan kaivattu maali ja hankkia myös voitto, Dragtsma pyöritteli.

Paikallisottelusta kokenut hollantilainenkin odottelee vauhdikasta kamppailua. Edelliskierrosten vaikeudet ovat kuulemma helppo unohtaa, kun vastaan asettuu rakas vihollinen TPS.

– Paikallispelit ovat kuin cupin otteluita. Sen hetken vireellä ja sarjasijoituksilla ei ole merkitystä näissä otteluissa. Kumpikaan joukkue ei halua hävitä tätä ottelua ja pelaajat tulevat antamaan kentällä varmasti kaikkensa, Dragtsma kiteytti.