Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Chris James ovat allekirjoittaneet loppukauden kattavan jatkosopimuksen.

James on esittänyt erinomaisia otteita tämän kauden Veikkausliigassa ja molemmat osapuolet halusivat jatkaa pelaajasopimuksen kestoa kesäkuun lopusta tämän sarjakauden loppuun saakka.

James esiintyi Kuopiossa jo osan kaudesta 2012 pelaten 19 liigapeliä, joissa syntyi neljä maalia. Kuluvalla kaudella mies liittyi rinkiin vasta toukokuun lopulla.

– Olen nauttinut ajastani täällä ja olen päässyt kantamaan vastuuta ja pelaamaan mieleiselläni pelipaikalla keskikentän keskellä. Olen tyytyväinen rooliini joukkueessa. Teen parhaani joukkueen eteen, haluan pelata hyvän kauden ja pitää tasoni hyvänä koko loppukauden.

– Toivon pystyväni auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon kykyjeni mukaan. Pidän joukkueen pelitavasta, me olemme kentällä yhtenäisiä ja taistelemme toistemme puolesta. Samalla tavalla meidän pitää jatkaa.

Jamesin ja maalivahti Mika Hilanderin pelikiellot päättyivät torstaina ja kaksikko voi pelata tulevan viikonlopun sarjakierroksella.

KuPS saa sunnuntaisessa kotiottelussaan vastaansa Vaasan Palloseuran, joka lukeutuu sarjataulukon kärkijoukkueisiin.

Lähde: KuPS:n tiedote