Veikkausliiga on viikonloppuna tauolla, mutta Ykkösessä riittää mielenkiintoisia pelejä. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Tehtaan kentällä, kun Haka ja SJK iskevät yhteen.

Monivuotinen veikkausliiganimi Mika Kottila kehuu jo nyt SJK:n suoriutumista, vaikka kausi on vasta alussa.

– SJK:ta pidettiin Ykkösen varmimpana nousijajoukkueena, ja hyvin Seinäjoella on huutoon vastattu. Valakari-Armstrong-akseli näyttää toimivan erinomaisesti. Hatunnosto herroille jo tässä vaiheessa kautta. Kokemusta kummaltakin jengiltä löytyy runsaasti, mutta tämä matsin kääntyy Hakalle. Kulttuuri, Tehtaankenttä ja Hapen motivaatiokyvyt ovat avain Hakan kotivoittoon, Kottila sanoo peliyhtiö Betssonin tiedotteessa.

Kottila odottaa paljon myös Hakalta. Hopeakettu Harri Kampman on palannut ruoriin, ja ryhmältä odotetaankin menestyksekästä kautta.

– Kampman is back in business. Itseluottamuksesta homma ei siis jää Hakalta kiinni. Kampman on hyvin pelaajalähtöinen valmentaja, joka osaa pelaajien motivoinnin erinomaisesti. Mikä tärkeintä, Kampmanilla on kokemusta joukkueen nostamisesta liigaan, Kottila tietää kertoa.