Honka putosi jatkosta Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella, kun puolalainen Lech Poznan osoittautui espoolaisryhmää etevämmäksi.

Honka lähti toiseen osaotteluun 1-3-kotitappio allaan. Vieraskentällä Honka esiintyi yritteliäästi, mutta tälläkin kertaa joukkue joutui taipumaan, kun Poznan nappasi 2-1-voiton. Näin Poznan etenee seuraavalle kierrokselle yhteismaalein 5-2.

Ottelussa maalinteon aloitti kotijoukkue, kun 6. minuutilla Lukasz Teodorczyk karkasi espoolaispuolustukselta ja laittoi pallon verkkoon. Hongan kuitti tuli nopeasti vain kaksi minuuttia myöhemmin. Sampo Koskinen pääsi laittamaan pallon tyhjiin nopean vastahyökkäyksen päätteeksi.

Ottelun kolmas maali nähtiin 40. minuutilla, kun Tomasz Kedziora puski voitto-osuman kulmapotkutilanteesta espoolaispuolustuksen keskeltä.

Kasper Hämäläinen pelasi puolalaisjoukkueen riveissä noin 71 minuuttia.

Hongan tappion myötä kaikkien suomalaisseurojen taival Euroopan-kentillä on ohi. Aiemmin jatkosta ovat pudonneet IFK Mariehamn, TPS, FC Inter ja HJK.