Newcastle on hakemassa vahvistusta hyökkäysosastolleen, kun joukkueen ykköshyökkääjän Demba Papiss Cissen jatkaminen seurassa on vaakalaudalla. Mies ei matkustanut joukkueen kanssa harjoitusleirille, koska ei suostu pelaamaan pikavippiyhtiön sponsoroima pelipaita päällään.

Newcastle Chronicle kertoo, että seura on tehnyt tarjouksen Lyonissa pelaavasta Ranskan maajoukkuekärjestä Bafetimbi Gomisista, 27. Miehellä on sopimusta enää vuosi jäljellä, joten seura lienee halukas kauppaamaan miehen, jos siirrosta on saatavilla hyvät rahat. Vuoden päästä mies kun saa vaihtaa seuraa ilmaiseksi, jos pelaa sopimuksen loppuun.

Newcastlen viime kausi meni penkin alle kovista odotuksista huolimatta, kun se oli kaudella 2011-12 sijoittunut peräti viidenneksi. Joukkue kauppasi talvella jo toisen tehohyökkääjänsä Demba Ban Chelseaan, joten osastolla on vajetta jo ennestäänkin.

Seura on tehnyt runsaasti kauppoja Ranskassa viime aikoina, joista iso osa on ollut erittäin onnistuneita. Joukkue näyttääkin jatkavan samalla strategialla.