Huuhkajapuolustaja Jukka Raitalan valmistautuminen Hollannin eredivisien sarjakauteen sujui kaikkea muuta kuin suunnitellusti. Heinäkuun puolivälissä harjoituksissa tullut nilkkavamma piti Raitalan sivussa tärkeät 2,5 viikkoa juuri kauden alla.

– Tosi harmittavaan paikkaan se tuli, nyt joudun lähtemään vähän takamatkalta taistelemaan pelipaikasta, Raitala totesi SuomiFutis-sivustolle.

– Hyvä asia tietysti on se, että nyt nilkka on kunnossa. Lauantain avauspeli jää väliin, mutta ensi viikolla on tarkoitus olla täysillä mukana ja taistella paikasta sitten kokoonpanossa viikon päästä.

Jos pre-season omalta kohdalta kärsikin ikävän takaiskun, on joukkue Raitalan mukaan muuten hyvän tuntuisessa iskussa.

– Harjoituspelit ovat menneet hyvin ja ihan hyvältä peli on näyttänyt. Toivotaan että sama vire saadaan sekä pelillisesti että tuloksellisesti myös kauden avauspeleihin. Olisi tärkeä saada heti tuloksia, Raitala miettii ennen lauantaista kauden avausta AZ Alkmaaria vastaan.

– Ja toivotaan tietysti, että itse olen myös mahdollisimman pian mukana tuloksia tekemässä. Tavoite on ehdottomasti saada vastuuta viime kautta enemmän.

Kim Sanden