Ykkösen kärjessä oleva FC Haka on tehnyt sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Aaron Kingin, 29, kanssa. King on ollut Hakan testissä parin viikon ajan vakuuttaen valmennusjohdon ja sopimuksen myötä pelaajasiirto Hakaan on käynnistetty. Siirron onnistuessa mutkitta King on kokoonpanossa jo keskiviikon Haka-AC Oulu -ottelussa.

– Olen todella iloinen, että saimme Aaronin kaltaisen nopean hyökkääjän joukkueeseen mukaan. Hän on meille selkeä vahvistus ja tuo myös mukanaan lisää taktisia mahdollisuuksia, iloitsee Hakan päävalmentaja Juho Rantala seuran kotisivuilla.

– Joukkueemme peliesitykset ja tulokset ovat viime aikoina olleet erinomaisia. Haluamme olla koko ajan vaarallisempia viimeisellä kolmanneksella, mutta toisaalta joukkueemme materiaali on tähän suhteellisen kapea. Mahdolliset loukkaantumiset ja pelikiellot sekoittaisivat kokoonpanoamme liian paljon, joten King tulee meille juuri oikeaan aikaan, Rantala toteaa.

Kingin viimeisimmät seuransa ovat Phoenix FC, FC Tampa Bay ja Miami FC. Haka on tällä hetkellä Ykkösen kärjessä ja joukkueella on takana peräti yhdeksän ottelun tappioton putki.