Siirtoa pois Liverpoolista vaatinut Luis Suarez on laitettu sivuun joukkueharjoituksista päävalmentaja Brendan Rodgersin toimesta ja mies saa toistaiseksi harjoitella yksin.

Suarez, 26, on kertonut, että hänelle olisi luvattu siirto viime kauden päätteeksi, kun Liverpool ei päässyt taaskaan Mestarien liigaan. Liverpoolin mukaan tämä ei pidä paikkaansa.

– Mitään lupauksia ei ollut tehty eikä lupauksia rikottu. Seura ja hänen edustajansa ovat keskustelleet useasti ja hän tietää tarkalleen, mistä on kyse, Rodgers valotti BBC Sportille.

– Hänen kommenttinsa, mitä olen lukenut, ovat tuottaneet meille karvaan pettymyksen. Minun työni on taistella ja varjella seuraa. Pelaaja on osoittanut totaalista epäkunnioitusta Liverpoolia – seuraa joka on antanut hänelle kaikkensa – kohtaan.

Liverpool piti Suarezin puolia aiemmin, kun mies ensin oli rasismikohussa toissa talvena haukuttuaan ManU-puolustajaa Patrice Evraa alatyylisesti. Suarez sai tapauksesta kahdeksan ottelun pelikiellon.

Viime kaudella mies oli otsikoissa filmaamissyytteiden vuoksi ja keväällä hän sai kymmenen ottelun pelikiellon purtuaan Chelsea-puolustajaa Branislav Ivanovicia ranteesta ottelun tiimellyksessä.

Suarezin mielestä hän antoi viime vuonna kaikkensa seuralle ja on ansainnut mahdollisuuden pelata Mestarien liigaa. Mies oli viime kaudella Valioliigan maalintekijätilaston kakkonen 23 osumallaan.

Suarezin uskotaan jättävän siirtopyynnön vielä tällä viikolla. Liverpoolin ei ole pakko häntä myydä siitä huolimatta, mutta mies menettää tällöin sopimukseen kirjattuja lojaliteettibonuksia.