Norjassa pitkän uran Tromsö IL:n riveissä tehnyt Miika Koppinen saattaa pelata tällä kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheessa – kävi play off –kierroksella miten tahansa.

Miika Koppisen pohjoisnorjalainen Tromsö IL eteni Eurooppa-liigan play off –vaiheeseen kukistettuaan luxemburgilaisen Differdangen 4-3-yhteismaalein. Lohkovaiheen edellä on vielä turkkilainen Besiktas, joka saattaa kuitenkin tulla vielä poissuljetuksi koko kilpailusta.

Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin (CAS) hylkäsi jo kertaalleen Besiktasin valituksen siitä, että UEFA sulki seuran ulos ensi kauden Eurooppa-liigasta taloudellisten väärinkäytösten vuoksi. Besiktas on kuitenkin tehnyt uuden valituksen asiasta ja saa norjalaisen Nordlysin mukaan osallistua turnaukseen niin kauan kunnes lopullinen ratkaisu on tehty. Ratkaiseva päätös tehdään elokuun loppuun mennessä.

TIL ja Besiktas siis pelaavat Eurooppa-liigan play off –vaiheen ottelunsa, mutta mikäli CAS hylkää turkkilaisten valituksen, etenee TIL jatkoon vaikka häviäisi otteluparin. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen pelataan kuluvan viikon torstaina Norjassa.