SJK on vahvistanut rivejään espanjalaisella Julian Serrano Talavanilla. Sopimus on loppukauden mittainen ja pitää sisällään myös option kaudesta 2014.

Serrano on pelipaikaltaan puolustava keskikenttäpelaaja. Vuonna 1991 syntynyt peluri on Espanyolin junioriakatemian kasvatti. Espanyolin reservijoukkueen lisäksi Serrano on ehtinyt edustaa muun muassa italialaista AC Cesenaa.

– Pelaajana Juli on erittäin pallovarma, pitää pallon omalla joukkueella ja pelaa espanjalaiseen tapaan nimenomaan joukkue edellä tätä peliä. Hän on hyvä lisä meidän syöttöpeliin, hän pystyy pistämään palloa nopeasti liikkelle ja ihan perussyötöillä antamaan vapauksia meidän hyökkäyspään pelaajille, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kommentoi seuran verkkosivuilla uutta hankintaansa.

– Näkee että hän on käynyt hyvän juniorikoulun ja hän on vielä nuori kehittyvä pelaaja. Hän haluaa uralleen ikäänkuin uuden alun ja hän näkee että SJK ja Seinäjoki on tälle hyvä paikka, jatkaa Valakari.

Serrano on ollut SJK:n treeniringissä mukana jo muutaman viikon. Pelikelpoinen mies on ensimmäistä kertaa keskiviikon ottelussa FC Viikinkejä vastaan. Serrano saa SJK:ssa pelinumerokseen 27.