Hönefossin keskikenttäpelaaja Toni Kolehmaisen epäonni jatkuu. Huuhkajien keskikenttäpelaaja joutui jättämään kentän sunnuntain Norjan pääsarjaottelussa jalkavamman vuoksi jo ensimmäisellä jaksolla. Vamman vakavuus selviää alkuviikosta.

– Menen tarkempiin tutkimuksiin ja magneettikuviin alkuviikosta. Toivottavasti sieltä ei löydy mitään vakavampaa. Olen saanut seurata ihan tarpeeksi pelejä katsomosta tällä kaudella, Kolehmainen sanoo SuomiFutis-sivustolle.

– Pelin alussa alkoi takareidessä tuntumaan vähän, mutta en halunnut lähteä heti vaihtoon. Myöhemmin yhden spurtin ja laukauksen plokkauksen jälkeen jalka meni pahemmaksi ja oli pakko tulla vaihtoon.

Kolehmainen on kärsinyt tällä kaudella paljon loukkaantumisista. Kierre lähti käyntiin maaliskuussa, kun hän loukkasi olkapäänsä Huuhkajien Espanja –ottelun yhteydessä olleella leirillä.

– Ensin meni olkapää, sitten etureisi vaivasi ja nyt meni toisen jalan takareisi. Jos ei muuta niin pää ainakin kovenee, Kolehmainen mietti.

– Ihan ok pystyn kävelemään, joten täytyy pitää sormet ristissä, ettei tulisi kovin pitkää taukoa.

Myös Hönefossille Kolehmaisen menettäminen sairastuvalle olisi kova isku. Joukkue on sarjassa jumbona, mutta vielä iskuetäisyyden päässä säilymisestä. Sunnuntaina joukkue kärsi 0-1 tappion Sandnes Ulfille.

– Oli taas tällainen peli. Pelillisesti meni ihan hyvin, tuloksellisesti ei. Teimme epäonnisen oman maalin ja sen jälkeen jotenkin päät painuivat. Pari hyvää tilannetta tuli, mutta emme saaneet palloa maaliin.

– Taistelu jatkuu. Vielä on 30 pistettä jaossa, mutta aika pian niitä saisi tulla meille lisää. Seuraavalla kierroksella on vastassa Start, joka on oikeastaan päävastustajamme tällä hetkellä. Ikävä kyllä, se peli taitaa tulla minulle liian nopeasti vastaan. Se on harmi, sillä olisi ollut kiva vääntää Mako Heikkistä vastaan siinä pelissä.

Kim Sanden