FC Lahti ja Toni Korkeakunnas ovat allekirjoittaneet kahden vuoden mittaisen valmentajasopimuksen, joka pitää sisällään myös vuoden option. Sopimus astuu voimaan kaudesta 2014 lähtien.

Korkeakunnas luotsaa tällä hetkellä MYPA:a. Viime kaudella hänet valittiin Veikkausliigan vuoden valmentajaksi. Aiemmin Korkeakunnas on ollut esimerkiksi FC Hämeenlinnan ja Gnistanin peräsimessä.

– Korkeakunnas on rautainen ammattilainen, joka on tehnyt erinomaisen kovaa tulosta MYPA:ssa. Hän ei tule toimimaan vain FC Lahden päävalmentajana, vaan koko lahtelaisen futiksen kapteenina, kertoo toimitusjohtaja Jussi Lumio seuran verkkosivuilla.

Korkeakunnas on iloinen myös pestistä.

– Siirryn mielelläni sijainniltaan erinomaiseen, perinteiseen futiskaupunkiin. Ajankohta tulla FC Lahteen on kiinnostava. Futisihmiset ovat sitoutuneet yhteistyöhön ja lisäksi FC Lahdella on seurana lähivuosille kunnianhimoinen ja realistinen visio strategioineen. Nyt loppukauden keskityn nykyiseen tehtävääni ja sen tavoitteiden toteuttamiseen, Korkeakunnas pohtii.

Juha Malinen jatkaa FC Lahden päävalmentajana kauden loppuun saakka.