Celticin hyökkäyskaluston vakionimiin kuuluva Anthony Stokes ottaa Teemu Pukin hankinnan seuraan hyvillä mielin vastaan vaikka miehet taistelevat osin samoista minuuteista.

Arsenalin akatemiaakin käynyt 25-vuotias irlantilainen kärkimies on aloittanut kauden hyvin – kolme maalia kahteen sarjapeliin – ja haluaa hyvittää viime kautta, jolloin mies itse istui sivussa, kun Celtic kukisti eurokentillä mm. Barcelonan ja eteni jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta 16 parhaan joukkoon.

– Viime kausi oli pettymys loukkaantumisen vuoksi, mutta olin onnellinen jätkien puolesta. Toivottavasti pystyn antamaan oman panokseni tänä vuonna. Tein töitä kovasti toipuakseni ja nyt olen tyytyväinen, kun vire on ollut kauden alusta hyvä. Tavallisesti olen aloittanut kaudet hyvin ja nyt vire pitää säilyttää samanlaisena, Stokes kertoi seuran kotisivuilla.

– Nyt meillä on kilpailua pelipaikoista ylhäällä, joten jokaisen täytyy olla huippuformissa pitääkseen paikkansa. Tällaisessa seurassa on aina painetta, koska 4-5 miestä kisaa parista pelipaikasta. Minun aikanani tilanne on ollut aina sama. Kilpailu on kovaa, mutta se pitää jättää taka-alalle ja pelata siten kun parhaiten osaa.

Celtic aloittaa ensi viikolla myös Mestarien liigan lohkovaiheen ottelut AC Milania vastaan. Lohko on todella hankala, muuta joukkueet ovat Barcelona ja Ajax.