Swansean manageri, entinen huippupelaaja Michael Laudrup, 49, on paljastanut, että Chelseasta otettiin häneen edustajiinsa yhteyttä ja kysyttiin miehen tilannetta viime kesänä mahdollista pestiä varten.

– Joku heiltä halusi tietää olenko käytettävissä välikäsien kautta, mutta asiassa ei kuitenkaan ollut mistään konkreettisesti vielä kyse, Laudrup kertoi espanjalaiselle A Bola -lehdelle Sky Sportsin mukaan.

– Olin lisäksi antanut sanani, että jään Swanseaan, mies jatkaa.

Tanskalainen, joka edusti pelaajaurallaan sekä Real Madridia että Barcelonaa, on noussut valmentajamarkkinoiden kuumaksi nimeksi viimeisen puolentoista vuoden aikana, kun hän johdatti Swansean aina europeleihin asti. Miehen

Hänellä on aiempaa kokemusta pääsarjatason joukkueiden luotsaamisesta kotimaastaan Tanskasta Bröndbyn joukkueesta hyvin arvosanoin sekä myös Espanjasta parista pienemmästä seurasta jokseenkin keskinkertaisella menestyksellä. Mies piipahti myös kauden pestillä välillä Venäjällä.

Laudrup oli viime kesänä huhuissa myös Real Madridin -luotsiksi, mutta toistaiseksi walesilaisseura on saanut pidettyä miehen. Lienee kuitenkin vain ajan kysymys, koska nousussa oleva valmentaja saa siirron suurempiin ympyröihin.