Valioliiga-nousija Crystal Palace tiedotti keskiviikkoiltana, että päävalmentaja Ian Holloway, 50, jättää seuran. Seura ja manageri itse olivat keskustelleet asiasta ja päätyneet tällaiseen ratkaisuun yhteisymmärryksessä.

– Ian tunsi, että uusi lähestymistapa voisi pitää meidät sarjassa. Hän on ollut erittäin urhea ja tullut sanomaan, että hän ei pärjää täällä. Olen yrittänyt kolme päivää kannustaa häntä vielä. Tämä on ollut täysin uusi haaste hänelle ja koko seuralle, Palacen puheenjohtaja Steve Parish kommentoi BBC Sportille.

Palace on alkukaudesta voittanut vain yhden pelin ja hävinnyt seitsemän muuta. Ainoa voitto tuli sarjajumboa Sunderlandia vastaan, joka on sarjataulukossa ainoana joukkueena lontoolaisryhmän perässä.

Sky Sportsin mukaan vahvin ehdokas uudeksi seuran manageriksi on Stoke Cityssä viime kevääseen asti ollut Tony Pulis, jolla on vahvat näytöt pärjäämisestä Valioliigassa.

Stoke tunnettiin Pulisin alaisuudessa suoraviivaisena ja osin jopa häikäilemättömänä joukkueena, joka pelasi fyysistä jalkapalloa sääntöjen rajamailla.