Honka-uransa sunnuntaina päättävä Sampo Koskinen olisi halunnut pelata seurassa mieluusti vielä yhden kauden.

– Ei se varsinaisesti ollut yhteinen päätös. Olisin halunnut vielä pelata yhden kauden. Olen pysynyt terveenä ja hyvin nuorten mukana, Koskinen sanoo SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

Koskisen ja Hongan tiet eroavat kauden jälkeen. Puolustaja pelasi seurassa ensimmäisen kerran jo vuonna 1997 ja oli mm. mukana nostamassa seuraa nykyiseen kukoistukseensa ja Veikkausliigaan.

34-vuotias laitapakki on pelannut 158 Veikkausliiga-ottelua, joista 18 kuluvalla kaudella. Ensi kauden kuviot ovat vielä hänen kohdallaan avoinna.

– Pitää katsoa onko muualla kiinnostusta ja onko itselläni kiinnostusta lähteä niihin projekteihin. Jos lähden, haluan vielä kerran laittaa kaikki likoon. Mutta ensi kaudesta ei ole mitään selvillä. Kaikki on auki.

Hongan lisäksi Koskinen on edustanut kasvattajaseuraansa KyIF:iä, Atlantista, Jokereita, hollantilaista Roosendaalia, ruotsalaisia IFK Göteborgia ja Bodenia sekä norjalaista Sandefjordia.

Koskisen lisäksi myös maalivahti Tuomas Peltonen jättää Hongan kauden jälkeen. Hänellä on meneillään 12. kausi Espoossa.