La Ligan maalipyssy vaihtamassa Espanjan maajoukkueeseen – ”Olisit tärkeä myös Brasilialle”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ja Brasilian maajoukkuepakki Dani Alves pyytää Atletico Madridissa kauden upeasti aloittaneet Diego Costan, 25, vielä harkitsevan edustusmaataan.

Espanjan jalkapalloliiton mukaan brasilialaissyntyinen pelaaja on ilmaissut halunsa edustaa maata ja liitto on pyytänyt Brasilian jalkapalloliitolta miehen papereita, jotta tämä voi siirtyä edustamaan Espanjaa.

Vuodesta 2007 Espanjassa asunut Costa on edustanut Brasiliaa vain kahdessa ystävyysottelussa, mikä ei sido vielä hänen edustusoikeuttaan.

Alves, joka teki itse vastaavan päätöksen vuonna 2006 Brasilian eduksi, pyytää median välityksellä jo 10 liigamaalia tällä kaudella ampunutta Costaa harkitsemaan vielä kertaalleen tilannetta.

– Pyydän Costaa tekemään päätöksen ilman hätiköintiä, koska olisi tärkeä pelaaja myös Brasilialle. Ei hän turhaan ole La Ligan maalipörssin kärjessä, Alves kommentoi tilannetta AS-lehdelle.

– Nämä päätökset ovat erittäin henkilökohtaisia ja pitää kunnioittaa päätöstä, oli se mikä hyvänsä. En ole puhunut hänelle, koska en halua puuttua. Diego tietää mikä on parhaaksi hänelle. Itse koin saman tilanteen vuonna 2006, kun pelasi Sevillassa ja päätin pelata synnyinmaalleni.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.