Italialaisen hulivilihyökkääjän Mario Balotellin, 23, agentti Mino Raiola vihjaa suojattinsa mahdollisella siirrolla Englantiin ja Chelseaan, jota luotsaa pelaajalle entuudestaan tuttu Jose Mourinho. Miehet olivat yhdessä Inter Milanissa vuosina 2008-10.

– Balotelli ja Mourinho saattavat yhdistää voimansa jälleen koska he tuntevat toisensa hyvin, Raiola kertoi Italia 1:lle Football-Italia-sivuston mukaan.

– Heillä oli eräs, ei niin mukava, tapaus välillään, mutta he erosivat hyvissä väleissä. He ovat pitäneet yhteyttä ja kunnioittavat toinen toistaan. Mario on loistava hyökkääjä ja hän voisi loistaa myös Chelsealle.

Balotelli siirtyi Interistä Englantiin kesällä 2010, mutta ei viihtynyt Manchester Cityn paidassa. Hän oli tämän tästä ongelmissa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Esitykset olivat keskinkertaisia ja mies siirtyi vuoden alussa takaisin kotimaahansa, nyt puolestaan AC Milanin riveihin.

Balotellin ura kääntyi noususuuntaan Italiaan paluun myötä ja mies on sekä seuransa että Italian maajoukkueen avainpelaajia.